Trouwen op een unieke locatie

Beleef uw grote dag op onze unieke trouwlocatie in de bossen. Maak gebruik van onze expertise voor een onvergetelijke dag.

Beleef uw grote dag bij Hotel Restaurant Nol in't Bosch

Elkaar middenin het bos het ja-woord geven? Hotel Restaurant Nol in't Bosch is sinds 2009 een officiële trouwlocatie van de gemeente Wageningen. Wij verzorgen uw grote dag tot in de puntjes, volledig naar wens en met de prachtige Veluwezoom als decor.
 


De organisatie van uw bruiloft

Wij kunnen u helpen bij de complete organisatie van uw trouwdag. Zo kunt u bij ons terecht met al uw vragen, zorgen en speciale wensen. Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat alles op rolletjs loopt.

Binnen of buiten trouwen


Bij Nol in't Bosch kunt u zowel binnen als buiten trouwen. Buiten wordt u omringd door de prachtige bossen van de Veluwezoom. Binnen zijn er diverse zalen beschikbaar die voldoende ruimte bieden om al uw vrienden en familie te verwelkomen. Onze zalen beschikken bovendien over een eigen ingang en eigen toiletgelegenheden voor de benodigde privacy op uw grote dag.


Uw gasten kunnen blijven slapen

Trouwen bij Hotel Restaurant Nol in't Bosch betekent een onbezorgde en onvergetelijke dag. Of u nu droomt van een grootse bruiloft of een intiem samenzijn met familie en vrienden. Hoe uw trouwdag er ook uitziet, alle gasten kunnen op onze trouwlocatie blijven slapen. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u dit bij ons aangeven.

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Nol in't Bosch als trouwlocatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0317 319 101 of stuur ons een e-mail via info@nolintbosch.nl

Top
Reserveren
Kamer reserveren?
Check-in
23
zondag
juni, 2024
Check-out
24
maandag
juni, 2024