Onze menukaart

U bent bij ons van harte welkom voor een lunch en/of diner van 12:00 - 20:00 uur
Voor een drankje zijn wij geopend van 08:00 - 23:00 uur.

lunchkaart

a la carte kaart

Wanneer u vragen heeft of een reservering wenst te maken, neemt u dan gerust contact met ons op via 0317 319 101 of via info@nolintbosch.nl

Smakelijk eten op de Veluwe

Op de Veluwe houden we van lekker eten en drinken. Als u na een dag wandelen in de bossen of een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden in de omgeving hongerig terugkomt, kunt u aanschuiven in ons intieme en sfeervolle à la carte restaurant.

Koffie, lunch en diner

In ons restaurant serveren we culinaire dinergerechten, maar ook voor een kopje koffie of een smakelijke lunch kunt u bij ons terecht. In het cafégedeelte van het restaurant, of in de zomermaanden op het zonnige buitenterras, is het heerlijk toeven. Het terras biedt uitzicht over de bosrijke grond van het hotel, waar met regelmaat eekhoorns en andere dieren te zien zijn.

Direct uw diner reserveren

Wilt u dineren in ons à la carte restaurant? Reserveer uw tafel via 0317-319101. Ook voor meer informatie over de mogelijkheden met grote gezelschappen vragen wij u contact met ons op te nemen via bovenstaand telefoonnummer. Het is ook mogelijk uw vraag per e-mail te stellen: info@nolintbosch.nl.

Grote gezelschappen en uitgebreide buffetten

Het restaurant van Nol in ’t Bosch biedt plaats voor hotelgasten, maar ook gasten die speciaal voor het diner naar Wageningen komen zijn van harte welkom. Voor grote groepen stellen wij het groepsrestaurant beschikbaar. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uitgebreide (zaken)lunches en –buffetten.

Top
Reserveren
Kamer reserveren?
Check-in
16
dinsdag
juli, 2024
Check-out
17
woensdag
juli, 2024