Overnachten middenin de bossen op de Veluwezoom

Overnachten bij Nol in ’t Bosch betekent ontspannen in een rustige en familiaire sfeer. In welke kamer u ook verblijft – een standaard eenpersoonskamer of een luxe tweepersoonskamer – onze service is altijd van het hoogste niveau. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

BEKIJK ONZE KAMERS

Ruime check-in en check-out tijden

Inchecken in ons hotel is mogelijk tussen 14.00 en 23.00 uur. Door een Early Check-In te reserveren, kunt u eerder van uw kamer gebruikmaken. De kosten hiervoor bedragen €10,00 per kamer. Op de dag van vertrek wordt u verzocht uw kamer voor 11.00 uur te verlaten. In overleg met de receptie is het mogelijk langer van uw kamer gebruik te maken. Reserveer een Lazy Day als u lekker wilt uitslapen. Hiermee hoeft u doordeweeks pas om 13.00 uur de kamer te verlaten en in de weekenden zelfs pas om 17.00 uur. De kosten hiervoor bedragen €25,00 per kamer.

Reserveer uw overnachting bij Nol in ‘t Bosch

Bent u geïnteresseerd in een overnachting bij Hotel Restaurant Nol in ’t Bosch? U kunt onze afdeling Reserveringen bereiken via 0317-319101 of via info@nolintbosch.nl. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Graag tot ziens bij Nol in ’t Bosch.

Huisdieren toegestaan

Honden zijn van harte welkom in ons hotel. Vanaf ons hotel starten de mooiste wandelroutes op om uzelf en uw huisdier een heerlijk verblijf te bezorgen. Wanneer u uw hond graag meeneemt naar ons hotel, vragen wij hiervoor een toeslag van € 15,00 per hond, per nacht.

Top
Reserveren
Kamer reserveren?
Check-in
23
zondag
juni, 2024
Check-out
24
maandag
juni, 2024