Gewilde vergaderlocatie in de bossen

Veel mensen komen naar Hotel Restaurant Nol in ’t Bosch om te ontspannen en te genieten, maar ook voor zakelijke afspraken is onze locatie zeer gewild. Vergaderen op een aantrekkelijke locatie bevordert de productiviteit en bij Nol in ’t Bosch dragen we daar graag aan bij.

Vergaderarrangementen op maat

U kunt in ons hotel gebruikmaken van diverse vergaderarrangementen, waarbij rekening wordt gehouden met uw zakelijke wensen. Op basis van het aantal personen dat aan de vergadering deelneemt en uw wensen verzorgen wij uw volledige zakelijke verblijf. Onze arrangementen zijn te boeken vanaf 8 personen.

Vergaderruimte reserveren

Reserveer uw vergaderruimte bij Hotel Restaurant Nol in ’t Bosch. Neem contact met ons op via 0317-319101 of stuur een e-mail naar info@nolintbosch.nl. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw vergadering, zodat het u en uw relaties aan niets ontbreekt.

Goede bereikbaarheid

Wanneer u Nol in ’t Bosch kiest als uw vergaderlocatie profiteert u van comfortabele vergaderruimten in een prachtige omgeving. Op korte afstand van doorgaande wegen, maar voldoende afgelegen voor de benodigde rust. Komt u ook bij ons vergaderen?

Top
Reserveren
Kamer reserveren?
Check-in
19
zaterdag
september, 2020
Check-out
20
zondag
september, 2020