Vergaderzalen bij Hotel Restaurant Nol in ‘t Bosch

Bij Nol in ’t Bosch beschikken we over 7 vergaderzalen, geschikt voor kleine en grote gezelschappen met ieder hun eigen wensen.

Onze zalen zijn allemaal zeer ruim met veel buitenlicht. Vanuit iedere zaal kunt u rechtstreeks naar buiten, de gezonde boslucht in.

De keuze voor een vergaderzaal wordt afgestemd op de grootte van uw vergadergezelschap waarbij we uiteraard rekening houden met alle RIVM maatregelen zoals de 1.5 meter afstand. En aan ruimte hebben we gelukkig geen gebrek!

Omdat wij Take Away Service verzorgen, kunt u tijdens uw (vergader)bijeenkomst in deze lastige Corona tijden, gewoon genieten van drankjes, lunches en andere lekkernijen.

Beschikbare faciliteiten

In welke zaal u ook vergadert, iedere ruimte beschikt over de benodigde faciliteiten. Allereerst is in het volledige hotel gratis draadloos internet aanwezig. Op basis van beschikbaarheid kunt u bovendien gebruikmaken van een beamer en een projectiescherm. De overige faciliteiten worden volledig naar uw wens in de zalen geïnstalleerd. Het is zelfs mogelijk een vergaderruimten voor meerdere dagen te reserveren en te blijven lunchen, dineren of overnachten.

Vergaderen bij Nol in ‘t Bosch

Wilt u een (meerdaagse) vergadering organiseren bij Hotel Restaurant Nol in ’t Bosch? Informeer dan tijdig naar de mogelijkheden op onze locatie. Geef uw specifieke wensen aan ons door, zodat we uw verblijf tot in de puntjes kunnen verzorgen. Neem telefonisch contact met ons op via 0317-319101 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@nolintbosch.nl. Wij ontvangen u binnenkort graag in Wageningen.

Vergaderonderbrekingen voor extra productiviteit

De mogelijkheden voor, tijdens en na een vergadering bij Nol in ’t Bosch zijn zeer divers. Wilt u bijvoorbeeld gebruikmaken van een vergaderonderbreking om de hoofden weer helder te krijgen? Een potje Jeu de Boules, een navigatietocht, een schildersessie of een wandeltocht kunnen bijdragen aan de productiviteit. Informeer naar de mogelijkheden voor een vergaderonderbreking en maak uw wensen kenbaar.

Top
Reserveren
Kamer reserveren?
Check-in
20
zaterdag
april, 2024
Check-out
21
zondag
april, 2024