Corona update

Geachte gast,

Ons hotel is nog gewoon geopend en we zijn ontzettend blij dat we u nog steeds bij Nol in ’t Bosch kunnen ontvangen.

Er is wel het één en ander veranderd. Vanwege COVID-19 zijn wij genoodzaakt om voor úw veiligheid en die van onszelf een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen, uiteraard volgens de RIVM richtlijnen en het protocol van Koninklijk Horeca Nederland.

Het nemen van deze maatregelen druist helaas wel erg in tegen ons gevoel van het zo optimaal mogelijk willen bieden van gastvrijheid maar we denken op deze manier een goede balans te hebben gevonden om u in een veilige omgeving te kunnen laten genieten van het hotel en al het moois dat dit stukje Veluwe te bieden heeft.

Corona 'spelregels'

  • Voorafgaand aan uw verblijf zijn wij verplicht om u een aantal vragen te stellen om te kunnen inschatten of er gezondheidsrisico’s zijn.
  • Er dient minimaal 1.5 meter afstand gehouden te worden tussen u en andere gasten en onze medewerkers. Wees hoffelijk en geef elkaar de ruimte.
  • Bij de hotelingang staat een desinfectiespray, u dient hier gebruik van te maken bij iedere binnenkomst.
  • Het ontbijtbuffet heeft plaats gemaakt voor een uitgeserveerd ontbijt. Voor zowel het ontbijt, lunch als het diner kunt u reserveren bij aankomst. We werken met verschillende tijdstippen. Alle tafeltjes staan op gepaste afstand en worden u altijd toegewezen, ook op het terras en in de lounge.
  • Na een bezoek aan ons restaurant kunt u direct afrekenen. Er worden geen restaurantkosten op uw kamernummer geboekt zodat u bij uitcheck alleen de sleutel maar in hoeft te leveren. We vragen u vriendelijk bij voorkeur af te rekenen met pin of creditcard.

We verheugen ons al op uw komst en wensen u op voorhand een heel fijn verblijf toe!

Met vriendelijke- en gastvrije groet,

Namens het hele Team

789 Top
Reserveren
Kamer reserveren?
Check-in
29
dinsdag
november, 2022
Check-out
30
woensdag
november, 2022