Onze menukaart

Wij heten u van harte welkom in ons hotel!

Ons restaurant is helaas nog gesloten maar dineren in uw eigen hotelkamer is wel mogelijk... Private dining. Wij komen niet in uw kamer maar brengen de gerechten met een serveerwagentje tot aan uw hotelkamerdeur.
U kan een keuze maken uit de menukaart die u vindt in uw hotelkamer.

Lunchkaart

Menukaart

Wanneer u vragen heeft of een reservering wenst te maken, neemt u dan gerust contact met ons op via 0317 319 101 of via info@nolintbosch.nl

Smakelijk eten op de Veluwe

Op de Veluwe houden we van lekker eten en drinken. Als u na een dag wandelen in de bossen of een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden in de omgeving hongerig terugkomt, kunt u aanschuiven in ons intieme en sfeervolle à la carte restaurant.

Koffie, lunch en diner

In ons restaurant serveren we culinaire dinergerechten, maar ook voor een kopje koffie of een smakelijke lunch kunt u bij ons terecht. In het cafégedeelte van het restaurant, of in de zomermaanden op het zonnige buitenterras, is het heerlijk toeven. Het terras biedt uitzicht over de bosrijke grond van het hotel, waar met regelmaat eekhoorns en andere dieren te zien zijn.

Direct uw diner reserveren

Wilt u dineren in ons à la carte restaurant? Reserveer uw tafel via 0317-319101. Ook voor meer informatie over de mogelijkheden met grote gezelschappen vragen wij u contact met ons op te nemen via bovenstaand telefoonnummer. Het is ook mogelijk uw vraag per e-mail te stellen: info@nolintbosch.nl.

Grote gezelschappen en uitgebreide buffetten

Het restaurant van Nol in ’t Bosch biedt plaats voor hotelgasten, maar ook gasten die speciaal voor het diner naar Wageningen komen zijn van harte welkom. Voor grote groepen stellen wij het groepsrestaurant beschikbaar. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uitgebreide (zaken)lunches en –buffetten.

Top
Reserveren
Kamer reserveren?
Check-in
25
vrijdag
juni, 2021
Check-out
26
zaterdag
juni, 2021